Storitve sekveniranja

Storitve sekveniranja DNA

Z veseljem vam sporočamo, da naše podjetje od 2.4.2013 naprej nudi tudi storitve sekveniranja. Strankam nudimo tako storitve “klasičnega” Sangerjevega sekveniranja, kot tudi novejšega sekveniranja naslednje generacije ali NGS (next generation sequencing) na sistemu Ion Torrent PGM.

Storitve “Klasičnega” Sangerjevega sekveniranja

Storitev klasičnega sekveniranja ponujamo v sodelovanju z visokotehnološkim češkim podjetjem SEQme, ki vse analize opravi v svojem laboratoriju na Češkem, torej znotraj EU, ter v skladu z vsemi regulatornimi zahtevami, ki jih Evropska unija predvideva.

Vsa naročila potekajo preko našega podjetja, ki skrbi tudi za predplačilo storitev in izda končni račun z 22% DDV šele po opravljeni analizi. Na ta način tudi poskrbimo, da DDV ostane v Sloveniji.

Informacije glede priprave vzorcev najdete na spletni strani http://www.seqme.eu/en. Če bi imeli kakršna koli vprašanja se lahko obrnete na naše podjetje, kjer vam bosta z veseljem pomagali dr. Nataša Toplak in dr. Urška Sivka. Za vprašanja prosim pošljite e-pošto.

Sekveniranje naslednje generacije ali NGS

Sekveniranja naslednje generacije ali NGS (next generation sequencing) izvajamo v laboratoriju našega podjetja v Ljubljani. Sekveniranja potekajo na sistemu Ion Torrent PGM Sequencer, ki ga ima naše podjetje v lasti. Zaradi praktičnih razlogov potekajo vsa dela od priprave vzorcev naprej v našem laboratoriju.

Vse storitve izvajajo strokovnjaki našega podjetja, ki lahko pomagajo tudi pri optimizaciji priprave vzorca, pri pripravi knjižnic ter pri sami analizi rezultatov. V sodelovanju z domačimi in tujimi partnerji imamo trenutno odprtih več raziskovalnih projektov s področja sekveniranja naslednje generacije, vseeno pa obstaja možnost tudi za nova sodelovanja.

Za informacije se prosim obrnite na naše podjetje, kjer vam bomo z veseljem odgovorili na vsa morebitna vprašanja. Če želite prejeti ponudbo ali imate kakršno koli drugo vprašanje nam prosim pošljete e-pošto.