Novice

Sistem za avtomatsko pripravo knjižnic NGS, BioQule NGS (PerkinElmer)

Z veseljem vas obveščamo, da imamo v ponudbi nov, dostopen instrument za avtomatsko pripravo knjižnic za naslednjo generacijo sekveniranja (NGS), BioQule NGS System.

Sistem bistveno skrajša in poenostavi protokol priprave knjižnic, saj zahteva samo 15 minut ročnega dela. Z enim zagonom lahko pripravimo 8 knjižnic, tako da je idealen tudi za laboratorije z manjšim številom vzorcev. Je izredno enostaven za uporabo in ne zahteva znanj s področja avtomatizacije in NGS.V instrument enostavno vstavimo mikrotitrsko ploščo z vzorci in reagenti ter ustrezno kartušo. Sistem ima vgrajeno enoto za PCR, pozicijo za magnetno čiščenje ter tudi fluorimeter za končno kvantifikacijo knjižnic.

Po končanem protokolu tako dobimo dokončno pripravljene barkodirane in kvantificirane knjižnice, ki so brez nadaljnjih postopkov primerne za sekveniranje s sistemi Illumina. BioQule je takoj po zaključenem protokolu pripravljen na nov zagon, tako da po potrebi lahko pripravimo in združimo tudi večje število knjižnic.

Vabimo vas, da nas kontaktirate, če bi želeli več informacij.

bioqule-labeled-1200x565