Novice

Seminar "Novosti v masni spektrometriji 2023"

Vabimo vas na seminar “Novosti v masni spektrometriji 2022”. Dogodek, ki ga vsako leto pripravljamo v sodelovanju z našim dolgoletnim partnerjem, družbo Sciex, bo letos potekal v hotelu Four Points by Sheraton Ljubljana Mons (Pot za Brdom 4, Ljubljana) v dvorani Ravnikar.

Seminar bo letos razdeljen na dva sklopa.

V prvem sklopu bomo predstavili novosti na področju stojne in na področju programske opreme ter prikazali zmogljivosti, ki jih te novosti prinašajo.

V drugem sklopu se bomo osredotočili na vaše analize, te, ki jih že opravljate in jih želite izboljšati, ter tiste, ki jih še načrtujete in jih želite kar najhitreje vpeljati. Najprej nam bo mag. Primož Auersperger z JP VOKA SNAGA predstavil metodo in rezultate analize benzotriazolov v podzemni vodi. Nato se bomo, glede na področje dela, razdelili v dve skupini. Prvo skupino bo vodil dr. Jens Dahlmann, drugo skupino pa g. Alek Dooley. Tematiko bomo prilagodili glede na področje dela udeležencev.

Več informacij je na voljo na strani: https://www.omega.si/dogodek/vabilo-na-seminar-novosti-v-masni-spektrometriji-2023/

Če ste mnenja, da bi tema zanimala vaše kolege, jim prosimo posredujte vabilo.
Z lepimi pozdravi,

Ekipa Omege

ZenoTOF 7600