Dogodki

Vabilo na tradicionalni seminar "GENOMIKA 2019"


Vabimo vas na naš tradicionalni seminar GENOMIKA 2019, ki ga naše podjetje organizira v sodelovanju z družbo Thermo Fisher Scientific.

Najprej se bomo posvetili celotnemu delovnemu procesu v analizi nukleinskih kislin. Začeli bomo z različnimi prijemi za učinkovito izolacijo DNA in RNA, v nadaljevanju pa vam bo strokovnjak dr. Marco Pirotta predstavil možnosti analize genske ekspresije in genotipizacije s pomočjo različnih tehnologij – qPCR, NGS (Ion Torrent) in mikromreže (Affymetrix).
V drugem delu predavanj se bomo dotaknili tudi pretočne citometrije (pretočni citometer Attune NXT), ter med drugimi aplikacijami tudi uporabe te tehnologije na področju analize nukleinskih kislin. Na koncu vam bo strokovnjakinja dr. Seda Karakas predstavila novosti na področju analize proteinov.

Podrobnejši program je na voljo na naslednji povezavi.

Strokovnjaki se bodo osredotočili predvsem na tehnološke novosti, nove aplikacije in reševanje aplikativnih problemov.

Takšna srečanja so poleg seznanjanja z novostmi in izmenjave strokovnih izkušenj, dobrodošla tudi za medsebojna druženja s strokovnjaki drugih področij, sproščen klepet s starimi kolegi, prijatelji.

Seminar bo v četrtek, 6.6.2019 z začetkom ob 8:30 v veliki dvorani restavracije Livada, Hladnikova 15, Ljubljana.

Kotizacije ni, prijava na seminar pa je obvezna zaradi rezervacije kosil. Prijave sprejemamo na e-naslov omega@omega.si. Seminar bo potekal v angleškem in slovenskem jeziku.

Če menite, da bi seminar zanimal katerega od vaših kolegov, mu vabilo prosimo posredujte.

Toplo vabljeni!
Ekipa Omega

Applied Biosystems logo
Invitrogen logo
Gibco logo
IonTorrent logo