Dogodki

Vabilo na spletno predavanje "Breaking the barriers of spatial transcriptomics with Visium Spatial Gene Expression for FFPE"


Letos v Omegi v sodelovanju s partnerskim podjetjem 10x Genomics pripravljamo virtualno predavanje z diskusijo z naslovom Breaking the barriers of spatial transcriptomics with Visium Spatial Gene Expression for FFPE.

Mnogi ste se v preteklosti že udeležili naših srečanj, žal pa se letos v živo ne moremo družiti v večjem številu in smo zato predavanje pripravili v spletni obliki.

Predavanje bo potekalo v sredo, 22. septembra 2021 med 10:00 in 11:30 uro. Podrobnejša predstavitev predavanja je v naslednji povezavi.

Na seminarju bo predavala dr. Agnieszka Ciesielska (Science & Technology Advisor, 10x Genomics). Dr. Agnieszka Ciesielska je diplomirala iz področja biotehnologije na Univerzi v Poznanu. Po končani diplomi je nadaljevala z doktorskim študijem molekularne biologije na Institute of Bioorganic Chemistry Polish Academy of Sciences v Poznań-u na Poljskem. Po končanem doktoratu je delala kot podpora uporabnikom tehnologij real-time PCR, digitalnega PCR in genetske analize posameznih celic. V podjetu 10X Genomics je zaposlena kot znanstveni svetovalec tehnologij in podpora za države centralne Evrope, izraela in Rusije.
Na seminar se lahko prijavite po elektronski pošti na naslov omega@omega.si.

Če menite, da bi seminar zanimal katerega od vaših kolegov, lepo prosimo, da mu posredujete vabilo.

Vljudno vabljeni!

Ekipa Omege