Dogodki

Vabilo na spletni seminar "Insight into your samples using thermal analysis"


Tokrat vas vabimo na spletni seminar s področja termične analize z naslovom ”Insight into your samples using thermal analysis”.

Spletni seminar bo vodil dr. Davide Fracasso, ki pri PerkinElmerju skrbi za strokovno podporo pri aplikacijah inštrumentov za karakterizacijo materialov. Svoje znanje na področju termične analize je pridobil v času študija na Univerzi v Padovi s karakteriazcijo polimerov in makromolekul, nadgrajeval v času doktorskega študija na Univerzi Groningen na Nizozemskem ter podoktorskem študiju na Univerzi NUS v Singapurju.

Seminar se začne 7.4. ob 10.00 v okolju Microsoft Teams in bo trajal približno eno uro. Po koncu seminarja bomo tudi na voljo za vprašanja.

Na spletni seminar se lahko prijavite prek elektronske pošte na omega@omega.si. Po e-pošti vam bomo posredovali povezavo, preko katere bo možen dostop do delavnice.

Seminar priporočamo tistim, ki si želite spoznati PerkinElmerjeve rešitve tehnik DSC in TGA, videti zagon inštrumenta vključno s postavitvijo vzorca v pečko ter spoznati programsko opremo Pyris in njene zmogljivosti med samo analizo vzorca.

Če menite, da bi delavnica zanimala katerega od vaših kolegov, prosimo, da mu posredujete vabilo.

Vljudno vabljeni!

Ekipa Omege