Dogodki

Vabilo na seminar in obisk mobilnega laboratorija – PerkinElmer Genomics and Proteomics Roadshow


Z veseljem sporočamo, da nas bo v sklopu evropske turneje PerkinElmer Genomics and Proteomics Roadshow obiskal najsodobneje opremljen tovornjak – laboratorij.

Vljudno vas vabimo k obisku in ogledu v živo. Predstavljen bo širok nabor instrumentov, med drugim sistemi za avtomatsko izolacijo nukleinskih kislin, mikrofluidna elektroforeza za karakterizacijo nukleinskih kislin in proteinov ter roboti za avtomatizacijo različnih procesov v laboratoriju, npr. za avtomatsko pripravo NGS knjižnic in ekstrakcijo proteinov.

Več informacij o tovornjaku in celoten seznam opreme si lahko ogledate v letaku.

PerkinElmerVsebino bomo popestrili s strokovnimi predavanji. Obiskala nas bosta dr. Pedro Echave, specialist za področje naslednje generacije sekvenciranja, ter g. Andy Few, specialist za področje laboratorijske avtomatizacije. Govorili bomo o zanimivih primerih aplikacij, ki se navezujejo na predstavljene instrumente in tako dopolnili oglede laboratorija. Nekaj časa pa smo skušali nameniti tudi sproščenemu klepetu in izmenjavi izkušenj s kolegi in gostujočimi strokovnjaki.

Podrobnejši program je na voljo na naslednji povezavi.

Seminar bo v torek, 19.3.2019 v veliki dvorani restavracije Livada, Hladnikova 15, Ljubljana.

Udeležba na seminarju je brezplačna, prijava na seminar pa je obvezna zaradi rezervacije kosil. Prijave sprejemamo na e-naslov omega@omega.si.

Če menite, da bi seminar zanimal katerega od vaših kolegov, prosimo, da mu posredujete vabilo.

Vljudno vabljeni!

Ekipa Omege

perkin+elmer+roadshow