Dogodki

Vabilo na seminar "Novosti v masni spektrometriji 2019"


Vabimo vas na seminar “Novosti v masni spektrometriji 2019“, ki ga pripravljamo v sodelovanju z našim dolgoletnim partnerjem, družbo Sciex.

Dr. Jens Dahlmann, izkušeni aplikacijski specialist s področja analize hrane in okoljskih analiz nam bo prikazal najnovejšo programsko opremo in njene prednosti, predstavil metode, ki ustrezajo prihajajoči zakonodaji Evropske unije na področju alergenov ter povzel novosti s področja forenzičnih analiz. Guenther Sladek nam bo predstavil izobraževalni program »Sciex University«, dr. Tina Kosjek pa bo podelila svoje izkušnje z uporabo LC-MS tehnike.

Odgovorili vam bomo na morebitna vprašanja, ki se vam porajajo. Seminar bo odlična priložnost za pogovor z izkušenimi strokovnjaki o realnih težavah, s katerimi se srečujete pri svojem delu, prav tako pa priložnost za sproščeno druženje s kolegi.

Podrobnejši program si lahko ogledate v naslednji povezavi.

Seminar bo v četrtek, 23.5.2019 v hotelu Four Points by Sheraton Ljubljana Mons (Pot za Brdom 4, Ljubljana) v seminarski dvorani Matrina Krpana.

Udeležba na seminarju je brezplačna, prijava pa je obvezna zaradi rezervacije kosil. Prijave sprejemamo na e-naslov omega@omega.si.

Če menite, da bi seminar zanimal katerega od vaših kolegov, prosimo, da mu posredujete vabilo.

Vljudno vabljeni!

Ekipa Omege