Dogodki

Vabilo na seminar "Multimode plate readers and modern no-wash alternatives to ELISA"


V ekipi Omege že težko pričakujemo trenutke, ko se bomo lahko v večjem številu srečali v živo. Do takrat pa to pomlad pripravljamo krajša virtualna predavanja.

V naslednjem vam bomo skupaj s podjetjem PerkinElmer predstavili najnovejše rešitve na področju čitalnikov mikrotitrskih ploščic in sodobnih alternativ testom ELISA, ki ne zahtevajo zamudnega spiranja.

Seminar bo vodil Imran Hassan. Predavatelj je na Univerzi v Nottinghamu magistriral s področja uporabne biomolekularnih tehnologij. Svojo pot je najprej nadaljeval v akademskih krogih, večino časa pa je bil zaposlen v razvoju v farmacevtskih podjetjih, ki se ukvarjajo s proizvodnjo bioloških zdravil. Zadnja štiri leta in pol je zaposlen v podjetju PerkinElmer, kjer se še posebej posveča področju modernih tehnik detekcije in čitalnikom, ki omogočajo njihovo uporabo.

Seminar bo v četrtek, 3. junija, s pričetkom ob 10:30. Za prijave, prejete do ponedeljka, 31. maja 2021, smo pripravili tudi presenečenje.

Seminar bo potekal v angleškem jeziku, trajal bo približno 75 min, na voljo pa bo tudi čas za vaša vprašanja. Več informacij je na voljo v naslednji povezavi.

Udeležba na seminarju je brezplačna, prijava na seminar pa je obvezna. Na spletni seminar se lahko prijavite na naš e-naslov omega@omega.si.

Pred pričetkom seminarja vam bomo po e-pošti posredovali povezavo, preko katere bo možen dostop do predavanja.

Če menite, da bi seminar zanimal katerega od vaših kolegov, prosimo, da mu posredujete vabilo.

Vljudno vabljeni!

Ekipa Omege