Dogodki

Vabilo na seminar "From Single Cell to Spatial Transcriptomics with 10x Genomics"


Vabimo vas na seminar »From Single Cell to Spatial Transcriptomics with 10x Genomics«, ki ga naše podjeteje Omega d.o.o. organizira v sodelovanju z družbo 10x Genomics Inc.

Predavanje bo vodil specialist, dr. Luca Mazzitelli iz podjetja 10x Genomics Inc.. Predstavil bo najnovejšo tehnologijo družbe 10x Genomics Inc. in področja na katerih si lahko pomagamo z njihovimi rešitvami. Osredotočil se bo na proučevanje profila genskega izražanja na stopnji posamezne celice, karakterizacije limfocitov B in T, analize epigenetike na ločljivosti posameznega jedra ter proučevanja transkriptoma celic iz tkivnih rezin. Rešitve, ki jih ponuja NextGEM tehnologija družbe 10x Genomics Inc., omogočajo nov pristop do proučevanja kompleksnih bioloških procesov, signalnih poti, imunskega odziva na področjih nevroznanosti, onkologije, imunologije in drugih.

Seminar bo odlična priložnost za pogovor z izkušenimi strokovnjaki o realnih težavah, s katerimi se srečujete pri svojem delu, prav tako pa priložnost za sproščeno druženje s kolegi.

Podrobnejši program si lahko ogledate v naslednji povezavi.

Seminar bo v sredo, 2.10.2019 z začetkom ob 9:00 v veliki dvorani restavracije Livada, Hladnikova 15, Ljubljana.

Udeležba na seminarju je brezplačna, prijava pa je obvezna zaradi rezervacije kosil. Prijave sprejemamo na e-naslov omega@omega.si.

Če menite, da bi seminar zanimal katerega od vaših kolegov, prosimo, da mu posredujete vabilo.

Vljudno vabljeni!

Ekipa Omege