Dogodki

Vabilo na predavanje z diskusijo: ”Bringing Precision Molecular Oncology closer to the Patient”


Vabimo vas na predavanje z naslovom ”Bringing Precision Molecular Oncology closer to the Patient”, ki ga bo vodil dr. Marco Pirotta. Po predavanju bo sledila diskusija.

Dr. Marco Pirotta je od leta 1986 do 1991 študiral na Swiss Federal Institute of Technology v Zürichu v Švici in opravil doktorat znanosti na Imperial College of Science, Technology and Medicine v Londonu v Veliki Britaniji. Po raziskovalnem delu je pot nadaljeval v podjetju Thermo Fisher Scientific, kjer je bil zaposlen v različnih divizijah tega podjetja. Od leta 2008 se znotraj podjetja ukvarja z managerskim razvojem v genetskih analizah tako na raziskovalnem kot na diagnostičnem področju.

V predavanju bo dr. Marco Pirotta predstavil hitre in učinkovite diagnostične metode detekcije tumorjev, analizo vzorcev iz parafinskih rezin, biopsij in razvoj novejših metod. Predstavil bo novo diagnostično molekularno onkologijo po meri posameznega pacienta.

Obisk predavanja priporočamo vsem, ki se ukvarjate z raziskavami in diagnostiko raka.

Predavanje organizira podjetje Omega d.o.o. v sodelovanju z Inštitutom za patologijo Medicinske fakultete v Ljubljani in partnerjem Thermo Fisher Scientific.

Podrobnejši program je na voljo na naslednji povezavi.

Predavanje bo potekalo v petek, 7. junija 2019, od 10:00 do 11:30 na naslovu Medicinska Fakulteta, Katedra za patologijo, Predavalnica MF, 2. nadstropje, Korytkova 2, Ljubljana.

Kotizacije ni. Predavanje bo potekalo v angleškem in slovenskem jeziku.

Če menite, da bi seminar zanimal katerega od vaših kolegov, mu vabilo prosimo posredujte.

Toplo vabljeni!
Ekipa Omega

Applied Biosystems logo
Invitrogen logo
Gibco logo
IonTorrent logo