Dogodki

Vabilo na on-live seminarja "Spectrum 3 Multiple Range FT-IR: An Extension of Science and Innovation" in "Hyphenation: a 360º analytical solution"


Spoštovani,

vabimo vas na brezplačno dvodnevno delavnico z naslovom Culture-free rapid identification of polybacterial research samples using Ion Torrent sequencing systems, ki jo naše podjetje Omega d.o.o. organizira v sodelovanju s podjetjem BioSistemika.

V podjetju Omega d.o.o., partnerju družbe Thermo Fisher Scientific, smo se odločili uporabnikom približati postopek izvajanja metagenomskih analiz z naslednjo generacijo sekveniranja (NGS) Ion Torrent in predstaviti novo platformo apkNGS kot del elektronskega laboratorijskega dnevnika SciNote (www.scinote.net), ki omogoča elektronsko shranjevanje podatkov na enem mestu, natančno sledenje vzorcev, postopkov in rezultatov.

SciNoteDelavnica bo potekala 24. in 25. marca 2020 med 9.00 in 16.00 uro v laboratoriju podjetja Omega d.o.o., Dolinškova cesta 8, 1000 Ljubljana.

Podrobnejši program delavnice je na voljo na naslednji povezavi.

Kotizacije ni, prijava na delavnico pa je obvezna zaradi omejenega števila prijavljenih. Maksimalno število udeležencev je 6. Prijave sprejemamo na e-naslov omega@omega.si.

Če menite, da bi delavnica zanimala katerega od vaših kolegov, mu vabilo prosimo posredujte.

Toplo vabljeni!
Ekipa Omega