Dogodki

Seminar Thermo Fisher Scientific - Advancing Precision Medicine together: unveiling current trends and future challenges in SLOVEnia


Spoštovani,

vabimo vas na seminar s področja farmakogenomike in biomedicine, ki ga v podjetju Omega d.o.o. organiziramo v sodelovanju z Inštitutom za biokemijo in molekularno genetiko, MF, UL, ter s partnerjem Thermo Fisher Scientific.

Na seminarju se bomo dotaknili teme rutinskega testiranja na področju farmakogenomike s pomočjo molekularnih tehnik, predstavili tehnološke novosti in aplikacije s področja dPCR, opisali postopek validacije lastnih metod za enostaven prehod uporabe v klinični rabi ter se dotaknili rešitev na področju personalizirane medicine.

Na seminarju se nam bodo pridružili predavatelji iz podjetja Thermo Fisher Scientific, ki imajo bogate izkušnje s področja farmakogenomike, molekularne biologije in klinične implementacije metod.
Prav tako pa bomo čas namenili sproščenemu pogovoru in izmenjavi izkušenj z gostujočimi specialisti in udeleženci seminarja.

 

Seminar bo potekal v slovenskem in angleškem jeziku.

Program seminarja lahko najdete na naslednji povezavi.

Kdaj: 22.5.2024, ob 09:00

Kje: Medicinska fakulteta, Inštitut za biokemijo in molekularno genetiko, Vrazov trg 2, 1000 Ljubljana – seminar, 2. nadstropje.

 

Prijave sprejemamo na spletnem obrazcu.

Kotizacije ni, prijava na seminar pa je obvezna zaradi rezervacije kosil in omejenega števila mest.

 

Če ste mnenja, da bi tema zanimala vaše kolege, jim prosimo posredujte vabilo.