Dogodki

Vabilo na seminar Revvity - Novosti na področju izolacije in analize bioloških molekul


Spoštovani,

Vabimo vas na seminar “Novosti na področju izolacije in analize bioloških molekul“, ki jo organiziramo v podjetju Omega d.o.o. v sodelovanju s partnerjem Revvity. Novo ime, ki ga morda še ne poznate, si je nadel del našega dolgoletnega partnerskega podjetja PerkinElmer, ki pokriva rešitve za znanosti o življenju.

V seminarju se bomo posvetili tehnološkim novostim, novim aplikacijam in našim praktičnim izkušnjam pri reševanju različnih aplikativnih problemov.

Na seminarju se nam bodo pridružili predavatelji iz podjetja Revvity, ki imajo bogate izkušnje s področja izolacije nukleinskih kislin in modernih tehnik analize bioloških molekul, ki nudijo prednosti pred klasičnimi tehnikami, kakršne so gelska elektroforeza, western blotting in ELISA.

Pregledali bomo tudi novosti na področju sekveniranja naslednje generacije (NGS) in rešitev za avtomatsko pripravo knjižnic, primernih za manjše laboratorije, kot tudi širših možnosti avtomatizacije laboratorijskih procesov.

Prav tako pa bomo čas namenili sproščenemu pogovoru in izmenjavi izkušenj z gostujočimi specialisti in udeleženci seminarja.

Seminar bo potekal v angleškem jeziku.

 

Kdaj: 23. april 2024.
Kje: Gostilna LIVADA

 

Program seminarja lahko najdete v naslednji povezavi.

Kotizacije ni, prijava na seminar pa je obvezna zaradi rezervacije kosil. Prijave sprejemamo na naslov omega@omega.si.

 

Če menite, da bi seminar zanimal katerega od vaših kolegov, prosimo, da mu posredujete vabilo.

Vljudno vabljeni!

Ekipa Omege