Dogodki

Genomika 2024


Pozdravljeni,

z velikim veseljem vas vabimo na naš tradicionalni seminar »GENOMIKA 2024«, ki ga organiziramo v sodelovanju z našim partnerskim podjetjem Thermo Fisher Scientific. Tudi tokrat bo seminar potekal dva zaporedna dneva. Predavanja bodo osredotočena na tehnološke novosti, nove aplikacije in reševanje različnih aplikativnih problemov. Med odmori si boste lahko na našem razstavnem prostoru ogledali tudi nekatere instrumente proizvajalca Thermo Fisher Scientific.

Prvi dan se bomo posvetili celični terapiji, pretočni citometriji, optičnim čitalcem mikrotitrskih ploščic in različnim metodam zajemanja slik – mikroskopiranju.

Naslednji dan nas čaka pregled novosti na področju molekularne in proteinske biologije. Seznanili se bomo z novostmi na področju avtomatske izolacije plazmidov, analize qPCR in dPCR, uporabnosti NGS tehnologije ter pregledom in novostmi pri izolaciji ter analizi proteinov.

Seminar bo potekal v sredo, 5.6.2024 in četrtek, 6.6.2024 z začetkom ob 8:45 v prostorih Hotela One66, Celovška cesta 166, 1000 Ljubljana. Seminar bo potekal v angleškem jeziku. Podrobnejši program si lahko ogledate v naslednji povezavi.

Brezplačno parkirišče je na voljo približno 5 min hoje od hotela.

Prijavite se po elektronski pošti: omega@omega.siOb prijavi prosimo sporočite datum na katerega bi se želeli udeležiti dogodka. Udeležite se lahko na oba dneva ali enega od njih.

Število mest je omejeno, zato svetujemo, da vašo prijavo posredujete čimprej.

Kotizacije ni. Prijava je obvezna zaradi števila kosil!

 

Če ste mnenja, da bi tema zanimala vaše kolege, jim prosimo posredujte vabilo.