Dogodki

Genomika 2023


Pozdravljeni,

z velikim veseljem vas vabimo na naš tradicionalni seminar »GENOMIKA 2023«, ki ga organiziramo v sodelovanju z našim partnerskim podjetjem Thermo Fisher Scientific. Tokrat bo seminar potekal dva zaporedna dneva. Predavanja bodo osredotočena na tehnološke novosti, nove aplikacije in reševanje različnih aplikativnih problemov. Med odmori si boste lahko na našem razstavnem prostoru ogledali tudi nekatere instrumente proizvajalca Thermo Fisher Scientific.

Seminar bo potekal v torek, 30.5.2023 in sredo, 31.5.2023 ob 8:45 v prostorih Hotela One66, Celovška cesta 166, 1000 Ljubljana. Seminar bo potekal v angleškem jeziku. Podrobnejši program si lahko ogledate v naslednji povezavi.

Brezplačno parkirišče je na voljo približno 5 min hoje od hotela.

 

Prijavite se po elektronski pošti: omega@omega.siOb prijavi prosimo sporočite datum na katerega bi se želeli udeležiti dogodka. Udeležite se lahko na oba dneva ali enega od njih.

Število mest je omejeno, zato svetujemo, da vašo prijavo posredujete čimprej.

Kotizacije ni. Prijava je obvezna zaradi števila kosil!

 

Če ste mnenja, da bi tema zanimala vaše kolege, jim prosimo posredujte vabilo.

V sklopu dogodka organiziramo tudi demo predstavitve nekaterih instrumentov iz naše ponudbe.

 

V četrtek, 1.6. in petek, 2.6. si boste lahko ogledali sistem za izolacijo in čiščenje DNA, RNA, proteinov in celic KingFisher APEX, sistem za slikanje gelov in membran iBright FL1500 ter nov sistem za Western Blot – iBlot3.

V torek, 6.6. in sredo, 7.6. pa bodo potekale demo predstavitve mikroskopa EVOS M7000 in pretočnega citometra Attune CytPix Flow Cytometer.

 

Demo predstavitve bodo potekale v prostorih našega podjetja Omega d.o.o. na Dolinškovi ulici 8 v Ljubljani. V kolikor bi se želeli udeležiti katere od predstavitev, prosimo tudi to sporočite na elektronski naslov omega@omega.si

 

Če ste mnenja, da bi tema zanimala vaše kolege, jim prosimo posredujte vabilo.
Z lepimi pozdravi,

Ekipa Omege